Giriş Kayıt
Victoria Vanasco

Victoria Vanasco


Sanat Bölümü

Victoria Vanasco, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tesadüf
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.9 97,383

Aşağıdakiler
2000 Romantik Sanat Bölümü 5.0 13,485

Çeteler Savaşı
2000 Suç Sanat Bölümü 6.4 18,242

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 85,787
1999 Suç Sanat Bölümü 8.0 67,439

Amerikalı Aşçı
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.2 827
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,342) Supernatural (2,443) Love, Death & Robots (2,228) American Gods (1,755) The Passage (1,718) Vikings (1,627) Star Trek: Discovery (1,157) Shameless (1,068) Project Blue Book (983) The Flash (962)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019