Giriş Kayıt
Gretchen Van Zeebroeck

Gretchen Van Zeebroeck


Özel Efekt

Gretchen Van Zeebroeck, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Özel Efekt 7.8 424,899

Hacker
2015 Aksiyon Özel Efekt 5.4 47,972

Son Kalan
2013 Aksiyon Özel Efekt 7.5 244,270

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 Komedi Çeşitli 4.4 45,189

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Çeşitli 6.9 257,173

Çatlak Profesör
1996 Komedi Çeşitli 5.6 100,619

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Çeşitli 6.7 28,592

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Özel Efekt 4.2 11,285

Hız Tuzağı
1994 Aksiyon Çeşitli 7.2 299,410

Yaratık 3
1992 Aksiyon Çeşitli 6.4 252,424
1988 Aksiyon Çeşitli 5.6 2,094

He-man Ve Dünyalar Hakimi
1987 Aksiyon Özel Efekt 5.4 33,210
1987 Aksiyon Özel Efekt 5.4 7,779
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,437) American Gods (2,756) This Is Us (2,753) Gotham (2,149) Into the Badlands (2,024) Vikings (1,418) Star Trek: Discovery (1,236) The Flash (1,165) The Blacklist (1,069) The Big Bang Theory (767)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019