Giriş Kayıt
Floyd Van Wey

Floyd Van Wey


Özel Efekt

Floyd Van Wey, Özel efekt.

Silverado (1985), Küçük Prenses (1995), Başımın Belası (2003), Madencinin Kızı (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başımın Belası
2003 Komedi Özel Efekt 5.6 33,263
2001 Komedi Özel Efekt 4.7 39,219

Şaşkın
2000 Komedi Özel Efekt 6.0 91,326

Taşralılar
1999 Komedi Özel Efekt 5.4 12,141

Ateş Altında
1997 Aksiyon Özel Efekt 5.0 15,699

Kızılmaske
1996 Aksiyon Özel Efekt 4.9 30,659

Kırık Ok
1996 Aksiyon Özel Efekt 6.0 86,051

Küçük Prenses
1995 Dram Özel Efekt 7.7 29,719

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 Komedi Özel Efekt 5.8 10,792
1990 Komedi Özel Efekt 5.4 8,402
1985 Aksiyon Özel Efekt 7.2 34,058

Yıldız Adam
1984 Macera Özel Efekt 7.0 39,415

Madencinin Kızı
1980 Biyografi Özel Efekt 7.5 15,323
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019