Giriş Kayıt
Peter van Vugt

Peter van Vugt


Kameraman, Dublör

Peter van Vugt, kameraman, dublör.

Hemel (2012), (2013) App (2013), (2012) Goltzius ve Pelikan Kumpanyası (2012), (2012) Koning van Katoren (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 6.6 348
2014 Aile Kameraman 6.1 300
2013 Gerilim Kameraman 5.5 2,231
2012 Macera Kameraman 6.0 509
2012 Dram Kameraman 6.2 232

Goltzius ve Pelikan Kumpanyası
2012 Biyografi Kameraman 6.7 964
2012 Aksiyon Kameraman 5.2 1,756
2012 Dram Kameraman 5.7 1,229
2011 Dram Kameraman 5.8 229
2011 Macera Kameraman 5.6 67

Çimler Örtsün Üstünüzü
2010 Belgesel Kameraman 7.0 243
2006 Suç Dublör 4.4 122
2004 Komedi Kameraman 7.9 7,792
2004 Aksiyon Kameraman 3.7 315
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019