Giriş Kayıt
Keith Van Velson

Keith Van Velson


Sanat Bölümü

Keith Van Velson, sanat bölümü.

(2013) Acil Arama (2013), (2004) Pusher II (2004), (1993) Posse (1993), (2000) Forever Lulu (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Acil Arama
2013 Suç Sanat Bölümü 6.7 102,709
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 16,504
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 7,737
2000 Komedi Sanat Bölümü 5.7 1,151

Cennetin Güneyi Cehennemin Batısı
2000 Dram Sanat Bölümü 4.2 1,309

Üç Kral
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 151,741

Kumpas
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 5,332

Haberci
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 63,742
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 27,905
1993 Western Sanat Bölümü 5.5 3,640
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,420) American Gods (2,150) The Flash (2,022) Supernatural (1,844) Arrow (1,789) Star Trek: Discovery (1,766) The Blacklist (1,650) Vikings (1,540) The Passage (1,487) Love, Death & Robots (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019