Giriş Kayıt
Jan Van Uchelen

Jan Van Uchelen (75)


Makyaj

Jan Van Uchelen, 02 Eylül 1931 Sussex, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu makyaj.

Magnum, P.I. (1980), Ziyaretçiler (1983), I Dream of Jeannie (1965), Altın Avcıları (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

Jan Van Uchelen, 12 Aralık 2006 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 02 Eylül 1931
Ölüm Tarihi: 12 Aralık 2006
Doğum Yeri: Sussex, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Jack
1993 62 Dram Makyaj 6.5 3,618
1991 Dram Makyaj 7.6 1,592
1988 57 Dram Makyaj 6.6 417
1987 Dram Makyaj 6.2 711

Ziyaretçiler
1983 52 Bilim-Kurgu Makyaj 7.9 11,913
1980 Aksiyon Makyaj 7.5 19,123

Beyaz Gölge
1978 Dram Makyaj 8.1 956
1977 46 Dram Makyaj 6.0 456
1976 45 Aksiyon Makyaj 6.8 2,671

Sosyete Kuaförü
1975 44 Dram Makyaj 6.3 9,441
1974 43 Suç Makyaj 6.8 200
1973 Suç Makyaj 7.1 5,572

Maymunlar Gezegeninde Savaş
1973 42 Aksiyon Makyaj 5.5 26,665

Maymunlar Gezegeninde isyan
1972 41 Aksiyon Makyaj 6.1 27,694

Maymunlar Cehenneminden Kaçış
1971 40 Aksiyon Makyaj 6.3 29,022

Maymunlar Cehennemine Dönüş
1970 39 Aksiyon Makyaj 6.1 38,479
1970 39 Komedi Makyaj 6.7 2,865
1970 39 Biyografi Makyaj 5.6 250

Altın Avcıları
1969 38 Komedi Makyaj 6.6 10,986

Saadet Günleri
1969 38 Dram Makyaj 6.5 874

Komik Kız
1968 37 Biyografi Makyaj 7.6 16,435
1968 Suç Makyaj 7.4 5,001

Maymunlar Cehennemi
1968 37 Macera Makyaj 8.0 154,795
1967 Komedi Makyaj 8.8 4,062
1967 Komedi Makyaj 8.0 2,184
1967 Komedi Makyaj 6.5 1,813
1965 Komedi Makyaj 7.5 11,087
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019