Giriş Kayıt
Maurice Van Swaaij

Maurice Van Swaaij


Görsel Efekt, Özel Efekt

Maurice Van Swaaij, görsel efekt, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doğal Kahramanlar
2013 Animasyon Çeşitli 6.7 94,202

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 Animasyon Çeşitli 6.6 170,964
2011 Animasyon Çeşitli 6.9 188,249

Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı
2009 Animasyon Çeşitli 7.0 198,145

Horton
2008 Animasyon Çeşitli 6.8 119,404

Buz Devri 2: Erime Başlıyor
2006 Animasyon Çeşitli 6.8 229,055

Robotlar
2005 Animasyon Çeşitli 6.3 119,691

Buz Devri
2002 Animasyon Çeşitli 7.5 390,358

Dünya'dan sonra
2000 Animasyon Özel Efekt 6.6 55,813

Bir Dilek Tut
1997 Komedi Görsel Efekt 5.4 4,785
Dizi Altyazıları
Vikings (11,580) True Detective (5,109) The Punisher (4,707) Luther (3,137) The Big Bang Theory (2,767) Supernatural (2,745) The Flash (1,950) Project Blue Book (1,920) Gotham (1,887) The Blacklist (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019