Giriş Kayıt
Ank Van Straalen

Ank Van Straalen


Sanat Bölümü

Ank Van Straalen, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Macon Bebeği
1993 Dram Sanat Bölümü 6.9 3,585
1992 Dram Sanat Bölümü 7.2 11,917
1991 Dram Sanat Bölümü 6.3 293
1990 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 3,284

Aşçı, Hırsız, Karısı Ve Aşığı
1989 Suç Sanat Bölümü 7.6 31,076
1985 Komedi Sanat Bölümü 7.4 5,738
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,417) A Star Is Born (4,884) Bohemian Rhapsody (2,619) Keepers (2,475) Suspiria (2,094) Museo (1,657) Ashes in the Snow (1,402) First Man (1,087) Revenger (1,051) Venom (1,019)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,340) Vikings (4,455) The Flash (1,854) Luther (1,596) The Blacklist (1,331) The Big Bang Theory (1,243) Black Mirror (1,217) Friends (1,034) Peaky Blinders (1,020) La casa de papel (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019