Giriş Kayıt
Danny van Spreuwel

Danny van Spreuwel (46)


Sesler, Oyuncu

Danny van Spreuwel, 30 Nisan 1972 Eindhoven, Noord-Brabant, Hollanda doğumlu sesler, oyuncu.

Shouf shouf habibi! (2004), De nieuwe wildernis (2013), Pietje Bell II: De jacht op de tsarenkroon (2003), Soy Luna (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Nisan 1972
Doğum Yeri: Eindhoven, Noord-Brabant, Hollanda
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 45 Komedi Sesler 5.9 38
2017 45 Macera Sesler 4.5 208
2016 44 Komedi Oyuncu 5.2 1,074
2016 44 Komedi Sesler 6.1 2,146
2016 44 Dram Sesler 5.0 32
2016 Komedi Sesler 6.9 701
2016 44 Dram Sesler 5.9 488

Istakoz
2015 43 Komedi Sesler 7.1 169,861
2014 42 Aksiyon Sesler 5.4 1,162
2013 41 Macera Sesler 6.4 207
2013 41 Dram Sesler 5.2 1,786
2013 41 Belgesel Sesler 6.8 75
2013 41 Belgesel Sesler 7.3 1,391
2012 40 Aksiyon Sesler 6.3 495
2012 40 Sesler 6.0 93

Kasıtsız Cinayet
2012 40 Gerilim Sesler 6.8 2,173
2011 39 Dram Sesler 4.2 636
2008 36 Aile Sesler 6.1 162
2008 36 Macera Sesler 5.8 1,163
2008 36 Animasyon Sesler 6.6 1,871
2008 36 Suç Sesler 7.1 2,990

Kaos
2005 33 Aksiyon Sesler 6.5 48,162
2005 33 Macera Sesler 5.5 705
2004 32 Fantastik Sesler 5.2 1,455
2004 32 Komedi Sesler 6.1 2,648
2004 32 Aksiyon Sesler 3.7 315
2003 31 Aile Sesler 5.2 1,419

Hollanda'nın Işığı
2003 31 Belgesel Sesler 7.0 149
2003 31 Dram Sesler 6.3 361

Dolunay
2002 30 Komedi Sesler 4.1 1,452
2002 30 Komedi Sesler 6.8 1,357
2000 28 Macera Sesler 7.1 464
1995 23 Korku Sesler 5.4 112

Küçük Cadı Kiki
1989 17 Animasyon Sesler 7.9 96,147
Film Altyazıları
Hunter Killer (9,355) A Star Is Born (5,355) Bohemian Rhapsody (3,482) Keepers (2,641) Suspiria (2,422) Museo (1,851) Ashes in the Snow (1,505) Revenger (1,339) Venom (1,289) First Man (1,287)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,359) Vikings (8,844) Luther (2,796) The Flash (2,236) The Punisher (2,165) The Big Bang Theory (1,716) The Blacklist (1,545) Black Mirror (1,529) Friends (1,305) Peaky Blinders (1,304)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019