Giriş Kayıt
Bernard Van Speyk

Bernard Van Speyk


Kameraman

Bernard Van Speyk, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 7.0 582

Can Dostum
2017 Macera Kameraman 7.0 49,961
2013 Komedi Kameraman 5.2 115
2011 Dram Kameraman 7.2 308
2008 Macera Kameraman 7.1 8,506
1995 Aksiyon Kameraman 4.2 382
1994 Komedi Kameraman 4.1 327
1993 Biyografi Kameraman 7.6 734
1990 Komedi Kameraman 3.2 1,238

Kızıl Akrep
1988 Aksiyon Kameraman 5.1 7,501
Dizi Altyazıları
Vikings (11,823) The Punisher (5,578) True Detective (3,689) The Big Bang Theory (3,132) Supernatural (3,123) Luther (2,474) Gotham (2,229) The Blacklist (1,709) Star Trek: Discovery (1,603) Project Blue Book (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019