Giriş Kayıt
Antoinette van Speyk

Antoinette van Speyk


Antoinette van Speyk,

Sarafina! (1992), Dust Devil (1992), The Visual Bible: Matthew (1993), (1985) King Solomon's Mines (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Dram Çeşitli 5.2 1,295
2002 Komedi Çeşitli 6.2 1,397
2002 Gerilim Çeşitli 5.0 551
1996 Fantastik Çeşitli 7.2 1,505
1994 Gerilim Çeşitli 5.4 188
1994 Dram Çeşitli 4.1 434
1993 Biyografi Çeşitli 7.6 734
1993 Dram Çeşitli 6.5 764
1992 Dram Çeşitli 6.4 1,680
1992 Dram Çeşitli 5.3 377
1992 Korku Çeşitli 6.3 4,025
1987 Aksiyon Çeşitli 5.0 4,183
1985 Macera Çeşitli 5.2 11,277
Dizi Altyazıları
Vikings (11,580) True Detective (5,109) The Punisher (4,707) Luther (3,137) The Big Bang Theory (2,767) Supernatural (2,745) The Flash (1,950) Project Blue Book (1,920) Gotham (1,887) The Blacklist (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019