Giriş Kayıt
Isabella B. Van Soest

Isabella B. Van Soest


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Isabella B. Van Soest, kostümcü, kostüm tasarımcısı.

Still Smokin (1983), Cherry 2000 (1987), (1987) He-man Ve Dünyalar Hakimi (1987), (1984) Cheech & Chong's The Corsican Brothers (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tabu
1990 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.9 17,664
1988 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.4 2,699

He-man Ve Dünyalar Hakimi
1987 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.4 32,814
1987 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.5 7,866
1987 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.9 4,915
1984 Komedi Kostüm Bölümü 4.7 3,573
1983 Komedi Kostüm Bölümü 5.7 6,724
Dizi Altyazıları
Vikings (9,161) True Detective (7,905) The Punisher (4,288) Supernatural (3,560) The Big Bang Theory (3,284) Gotham (2,544) Shameless (2,059) The Blacklist (1,980) Outlander (1,929) Star Trek: Discovery (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019