Giriş Kayıt
Tino van Schooten

Tino van Schooten


Sesler

Tino van Schooten, sesler.

Flodder (1998), Overspel (2011), Bluebird (2004), (2013) A Perfect Man (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aile Sesler 6.1 61
2015 Aile Sesler 6.0 146
2013 Dram Sesler 5.2 1,787
2012 Aile Sesler 5.9 207
2012 Dram Sesler 5.9 138
2011 Aksiyon Sesler 8.1 804
2010 Dram Sesler 4.8 908

Oksijen
2010 Dram Sesler 7.2 1,130
2010 Dram Sesler 6.7 110
2006 Gerilim Sesler 6.3 379
2006 Aksiyon Sesler 5.3 1,600
2006 Suç Sesler 4.4 121

Derin
2005 Dram Sesler 6.4 308
2004 Aksiyon Sesler 5.6 638
2004 Dram Sesler 7.7 514
2003 Dram Sesler 6.3 361
1998 Dram Sesler 6.6 455
1998 Komedi Sesler 6.8 1,303
Dizi Altyazıları
Vikings (11,823) The Punisher (5,578) True Detective (3,689) The Big Bang Theory (3,132) Supernatural (3,123) Luther (2,474) Gotham (2,229) The Blacklist (1,709) Star Trek: Discovery (1,603) Project Blue Book (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019