Giriş Kayıt
Alejandro Van Rooy

Alejandro Van Rooy


Kostümcü, Oyuncu, Kostüm Tasarımcısı

Alejandro Van Rooy, kostümcü, oyuncu, kostüm tasarımcısı.

Diğer Bir İsmi: Alejandro Vanroy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 5.4 446
1999 Dram Kostüm Bölümü 6.4 2,556
1998 Komedi Oyuncu 4.5 152

Çıplak Ten
1997 Dram Kostüm Bölümü 7.4 25,529
1991 Suç Kostüm Bölümü 5.9 200
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,417) A Star Is Born (4,884) Bohemian Rhapsody (2,619) Keepers (2,475) Suspiria (2,094) Museo (1,657) Ashes in the Snow (1,402) First Man (1,087) Revenger (1,051) Venom (1,019)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,340) Vikings (4,455) The Flash (1,854) Luther (1,596) The Blacklist (1,331) The Big Bang Theory (1,243) Black Mirror (1,217) Friends (1,034) Peaky Blinders (1,020) La casa de papel (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019