Giriş Kayıt
Mario Van Riel

Mario Van Riel


Makyaj

Mario Van Riel, makyaj.

Doktor Jivago (1965), Cango'nun İntikamı (1966), El Cid (1961), Roma İmparatorluğu'nun Çöküşü (1964) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 Aksiyon Makyaj 5.4 1,528

Cassandra Geçidi
1976 Dram Makyaj 6.4 6,474
1976 Macera Makyaj 6.5 378
1976 Macera Makyaj 7.6 1,082
1975 Komedi Makyaj 6.7 533
1974 Aksiyon Makyaj 7.1 982
1974 Komedi Makyaj 5.5 109

Bilmece
1974 Gizem Makyaj 6.5 568
1973 Dram Makyaj 6.5 979

Büyük Silâh
1973 Aksiyon Makyaj 7.0 1,011

Torso: Ölene -Ölüme- Kadar Seks
1973 Korku Makyaj 6.6 4,606
1971 Aksiyon Makyaj 5.8 382

Akrebin Kuyruğu
1971 Gizem Makyaj 6.8 2,083

Elveda Sabata
1970 Aksiyon Makyaj 6.0 1,557

Güneş Çiçekleri
1970 Dram Makyaj 7.4 2,736
1970 Dram Makyaj 6.4 433

Vahset sehri
1970 Suç Makyaj 6.6 1,975
1968 Dram Makyaj 5.7 546
1968 Dram Makyaj 6.0 441

İtalyan usulü hayâl
1967 Komedi Makyaj 5.5 320
1967 Komedi Makyaj 6.7 991
1967 Suç Makyaj 7.0 904

Cango'nun İntikamı
1966 Western Makyaj 7.3 21,652

Doktor Jivago
1965 Dram Makyaj 8.0 63,197

Roma İmparatorluğu'nun Çöküşü
1964 Dram Makyaj 6.8 7,237

Büyük Trapez
1964 Dram Makyaj 6.2 2,055

Pekin'de 55 Gün
1963 Dram Makyaj 6.8 5,337
1961 Aksiyon Makyaj 6.0 476
1961 Macera Makyaj 7.3 11,468
1961 Biyografi Makyaj 7.1 6,044

Küçük Kulübe
1957 Komedi Makyaj 5.8 698
1954 Dram Makyaj 5.9 57
1953 Komedi Makyaj 5.9 88
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,858) A Star Is Born (5,080) Bohemian Rhapsody (3,031) Keepers (2,559) Suspiria (2,230) Museo (1,767) Ashes in the Snow (1,442) Revenger (1,234) First Man (1,166) Venom (1,120)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,752) Vikings (6,309) Luther (2,073) The Flash (2,049) The Big Bang Theory (1,464) The Blacklist (1,437) Black Mirror (1,377) Peaky Blinders (1,164) Friends (1,154) La casa de papel (1,096)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019