Giriş Kayıt
Tony Van Renterghem

Tony Van Renterghem (90)


Kameraman

Tony Van Renterghem, 28 Haziran 1919 Amsterdam, Noord-Holland, Hollanda doğumlu kameraman.

Gilligan's Island (1964) yapımıyla biliniyor.

Tony Van Renterghem, 22 Temmuz 2009 tarihinde (90 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 28 Haziran 1919
Ölüm Tarihi: 22 Temmuz 2009
Doğum Yeri: Amsterdam, Noord-Holland, Hollanda
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1966 Komedi Kameraman 7.0 1,746
1965 Aksiyon Kameraman 8.2 3,604
1965 46 Biyografi Çeşitli 6.6 7,750
1964 Komedi Kameraman 7.4 10,879

Anne Frank'in Hatıra Defteri
1959 40 Biyografi Çeşitli 7.4 10,799
Dizi Altyazıları
Vikings (11,556) The Punisher (5,471) True Detective (3,530) Supernatural (3,066) The Big Bang Theory (3,053) Luther (2,438) Gotham (2,150) The Blacklist (1,625) Star Trek: Discovery (1,555) Project Blue Book (1,549)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019