Giriş Kayıt
Danie Van Rensberg

Danie Van Rensberg


Dublör

Danie Van Rensberg, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Delta Harekatı 5
2000 Aksiyon Dublör 3.9 315

Sevimli Arkadaşım
1999 Macera Dublör 5.8 579
1996 Dram Çeşitli 4.6 675
1995 Aksiyon Dublör 4.2 382
1994 Aksiyon Dublör 3.6 664
Dizi Altyazıları
Vikings (9,161) True Detective (7,905) The Punisher (4,288) Supernatural (3,560) The Big Bang Theory (3,284) Gotham (2,544) Shameless (2,059) The Blacklist (1,980) Outlander (1,929) Star Trek: Discovery (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019