Giriş Kayıt
Dirk Van Rampelbergh

Dirk Van Rampelbergh


Kameraman

Dirk Van Rampelbergh, kameraman.

Herkes Ünlü (2000), Daens (1992), 68 Kuşağı (2008), (2001) Tarafsız Bölge (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mutlu Prens
2018 Biyografi Kameraman 6.4 2,392
2018 Aksiyon Kameraman 6.6 33,928

Çılgın Baskın
2016 Aksiyon Kameraman 5.5 2,588

Çılgın Ziyaretçiler 3: İhtilal
2016 Komedi Kameraman 4.5 2,784
2016 Komedi Kameraman 6.2 1,332
2016 Dram Kameraman 6.5 122

Ay'ın Sırrı
2015 Komedi Kameraman 6.1 7,511

Soruşturma
2014 Suç Kameraman 6.6 1,712
2014 Komedi Kameraman 5.3 136
2014 Dram Kameraman 6.3 1,334
2014 Komedi Kameraman 6.0 6,690

Ben, Kendim ve Annem
2013 Komedi Kameraman 6.7 6,758

Yanardağ
2013 Komedi Kameraman 5.5 3,176
2012 Komedi Kameraman 6.3 7,122

Kaynak
2011 Komedi Kameraman 7.3 3,450

Kuzey Denizi, Teksas
2011 Dram Kameraman 7.2 7,304

Kadın İsterse
2010 Komedi Kameraman 6.4 9,395
2010 Dram Kameraman 5.5 149

Başlangıç Noktası
2009 Dram Kameraman 7.1 2,081

Sevdiğim Biri
2009 Dram Kameraman 6.6 1,121

68 Kuşağı
2008 Dram Kameraman 6.6 524
2007 Dram Kameraman 5.9 4,903

Karanlığın İçinden
2006 Korku Kameraman 4.4 2,296

Eyvah Yaş 35
2005 Komedi Kameraman 6.0 906
2005 Komedi Kameraman 5.6 1,749

Müzik Ve Dans
2004 Müzikal Kameraman 3.7 190
2004 Komedi Kameraman 6.8 343
2004 Dram Kameraman 5.9 91

Alzheimer Vakası
2003 Aksiyon Kameraman 7.4 8,956
2003 Gerilim Kameraman 5.2 254
2002 Macera Kameraman 6.0 331
2002 Macera Kameraman 7.4 3,772
2002 Aksiyon Kameraman 6.6 748

Tarafsız Bölge
2001 Dram Kameraman 8.0 41,521
2001 Dram Kameraman 7.2 118
2000 Dram Kameraman 7.7 3,853

Masumiyet
2000 Dram Kameraman 7.5 1,868

Herkes Ünlü
2000 Komedi Kameraman 7.0 3,003

Monte Kristo Kontu
1998 Macera Kameraman 8.0 5,508
1998 Dram Kameraman 5.1 170
1998 Dram Kameraman 6.7 213

Sekizinci Gün
1996 Komedi Kameraman 7.6 8,270
1995 Komedi Kameraman 7.2 613
1995 Komedi Kameraman    
1995 Dram Kameraman 7.2 429
1993 Dram Kameraman 6.6 143
1992 Biyografi Kameraman 7.6 3,497
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,417) A Star Is Born (4,884) Bohemian Rhapsody (2,619) Keepers (2,475) Suspiria (2,094) Museo (1,657) Ashes in the Snow (1,402) First Man (1,087) Revenger (1,051) Venom (1,019)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,340) Vikings (4,455) The Flash (1,854) Luther (1,596) The Blacklist (1,331) The Big Bang Theory (1,243) Black Mirror (1,217) Friends (1,034) Peaky Blinders (1,020) La casa de papel (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019