Giriş Kayıt
Lovis Van Poeteren

Lovis Van Poeteren


Sanat Bölümü

Lovis Van Poeteren, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.4 492

Küçük Kurt Adam Alfie
2011 Aile Sanat Bölümü 6.3 415
2008 Dram Sanat Bölümü 5.2 1,372
2004 Macera Sanat Bölümü 5.7 289

Antonia'nın Yazgısı
1995 Komedi Sanat Bölümü 7.5 7,592
Film Altyazıları
Hunter Killer (9,355) A Star Is Born (5,355) Bohemian Rhapsody (3,482) Keepers (2,641) Suspiria (2,422) Museo (1,851) Ashes in the Snow (1,505) Revenger (1,339) Venom (1,289) First Man (1,287)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,359) Vikings (8,844) Luther (2,796) The Flash (2,236) The Punisher (2,165) The Big Bang Theory (1,716) The Blacklist (1,545) Black Mirror (1,529) Friends (1,305) Peaky Blinders (1,304)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019