Giriş Kayıt
Kristin Van Passel

Kristin Van Passel


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Kristin Van Passel, kostüm tasarımcısı, kostümcü.

Alzheimer Vakası (2003), Sadakat (2017), Dossier K. (2009), Bo (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 281

Sadakat
2017 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.4 2,767
2016 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.9 420
2014 Müzikal Kostüm Tasarımcısı 6.0 325
2012 Kostüm Tasarımcısı 6.4 724
2011 Fantastik Kostüm Tasarımcısı 6.0 582
2010 Dram Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
6.1 1,159
2009 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.7 2,408
2008 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.6 262
2007 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.8 226
2007 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.5 480

Alzheimer Vakası
2003 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.4 8,959
2003 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 254
2001 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 38
1995 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.2 613
1992 Biyografi Kostüm Bölümü 7.6 3,498
1991 Dram Kostüm Bölümü 6.3 293
1990 Komedi Kostüm Bölümü 6.2 1,923
1989 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 319
1987 Dram Kostüm Bölümü 7.0 1,003
1987 Komedi Kostüm Bölümü 6.9 1,605
Dizi Altyazıları
Vikings (9,161) True Detective (7,905) The Punisher (4,288) Supernatural (3,560) The Big Bang Theory (3,284) Gotham (2,544) Shameless (2,059) The Blacklist (1,980) Outlander (1,929) Star Trek: Discovery (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019