Giriş Kayıt
Skadi van Paasschen

Skadi van Paasschen


Dublör

Skadi van Paasschen, dublör.

Kraliçem Karo (2009), Zot van A. (2010), Miyav (2001), (1999) Amsterdam’da Korku (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Dublör 5.8 814

Kraliçem Karo
2009 Dram Dublör 6.5 854
2004 Macera Dublör 5.7 289

Miyav
2001 Komedi Dublör 6.9 4,311

Amsterdam’da Korku
1999 Aksiyon Dublör 4.9 2,333
Dizi Altyazıları
Vikings (11,823) The Punisher (5,578) True Detective (3,689) The Big Bang Theory (3,132) Supernatural (3,123) Luther (2,474) Gotham (2,229) The Blacklist (1,709) Star Trek: Discovery (1,603) Project Blue Book (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019