Giriş Kayıt
Kristopher Van Over

Kristopher Van Over (46)


Kameraman

Kristopher Van Over, 08 Nisan 1972 Denver, Colorado, ABD doğumlu kameraman.

Yaşamın Renkleri (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Nisan 1972
Doğum Yeri: Denver, Colorado, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 35 Aksiyon Kameraman 5.0 655
2003 31 Suç Kameraman 6.3 3,631

Davetsiz Misafir
2002 30 Komedi Çeşitli 5.5 4,345
2001 29 Animasyon Kameraman 4.7 15,658

Gizli Gerçek
2000 28 Dram Kameraman 6.6 108,752

Yaşamın Renkleri
1998 26 Komedi Kameraman 7.5 113,179

Aşkın Büyüsü
1998 26 Komedi Kameraman 6.2 64,998

Göze Göz
1996 24 Suç Kameraman 6.2 11,851
1995 23 Korku Kameraman 4.1 6,078
1994 22 Komedi Kameraman 5.7 3,409
1993 21 Dram Kameraman 7.6 13,863
Dizi Altyazıları
Vikings (12,718) True Detective (6,562) The Punisher (5,934) Supernatural (3,484) The Big Bang Theory (3,455) Luther (2,622) Gotham (2,423) The Blacklist (1,977) Star Trek: Discovery (1,870) Project Blue Book (1,715)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019