Giriş Kayıt
Coco Van Oppens

Coco Van Oppens


Kameraman, Yönetmen Asistanı

Coco Van Oppens, kameraman, yönetmen asistanı.

Kaybedilen Gelecek (2010), Bluestone 42 (2013), Büyük Dünya Tarihi (2012), (2013) Mandela: Özgürlüğe Giden Uzun Yol (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aksiyon Parkı
2018 Komedi Kameraman 5.0 5,259

Yarını Yok
2017 Aksiyon Kameraman 5.7 9,258
2017 Dram Kameraman 7.1 1,687

Derinliklere Yolculuk
2016 Macera Kameraman 6.6 3,902

Resident Evil: Son Bölüm
2016 Aksiyon Kameraman 5.6 71,989
2016 Dram Kameraman 6.3 355
2014 Aksiyon Kameraman 5.9 8,570
2014 Aksiyon Kameraman 4.8 5,858
2014 Dram Kameraman 7.9 2,718
2013 Komedi Kameraman 7.8 5,787
2013 Komedi Kameraman 7.9 1,937

Mandela: Özgürlüğe Giden Uzun Yol
2013 Biyografi Kameraman 7.1 24,665
2012 Dram Kameraman 7.2 2,562

Yargıç Dredd
2012 Aksiyon Kameraman 7.1 231,122

Büyük Dünya Tarihi
2012 Belgesel Kameraman 8.3 1,008

Karanlık Dalgalar
2012 Macera Kameraman 4.3 7,563
2011 Gerilim Kameraman 6.9 56

Siyah Kelebekler
2011 Dram Kameraman 6.2 1,908

Ölüm Yarışı 2
2010 Aksiyon Kameraman 5.6 28,276

Kaybedilen Gelecek
2010 Macera Kameraman 5.0 4,944
2010 Dram Kameraman 5.8 438

Toprak
1996 Dram Kameraman 7.4 3,431

Siyah İnci
1994 Macera Kameraman 6.6 8,349

1492: Cennetin Keşfi
1992 Macera Yönetmen Asistanı 6.5 25,720
Dizi Altyazıları
Vikings (8,368) True Detective (6,114) The Punisher (3,984) Supernatural (3,305) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,294) The Blacklist (1,790) Outlander (1,609) Star Trek: Discovery (1,504) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019