Giriş Kayıt
Maliz van Ooyen

Maliz van Ooyen


Kameraman

Maliz Fries, kameraman.

Gerçek İsmi: Maliz Fries
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Aksiyon Kameraman 5.8 2,446

Aşkın Gücü
1996 Komedi Kameraman 6.3 42,287
1996 Dram Kameraman 6.9 300
1995 Aksiyon Kameraman 5.3 27,741

Kör Adalet
1994 Aksiyon Kameraman 5.8 642
1994 Biyografi Kameraman 6.5 4,262
1993 Dram Çeşitli 5.6 2,049
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019