Giriş Kayıt
Jeroen van Oostrom

Jeroen van Oostrom


Jeroen van Oostrom,

Miyav (2001), Ufaklık (1999), (2001) Cennetin Keşfi (2001), (2000) Leak (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Miyav
2001 Komedi Çeşitli 6.9 4,311

Cennetin Keşfi
2001 Dram Çeşitli 6.8 3,629

Leak
2000 Aksiyon Çeşitli 7.0 2,678
2000 Çeşitli 6.7 110

Amsterdam’da Korku
1999 Aksiyon Çeşitli 4.9 2,333

Ufaklık
1999 Dram Çeşitli 6.1 2,162
1998 Dram Çeşitli 6.6 455
Dizi Altyazıları
Vikings (11,580) True Detective (5,109) The Punisher (4,707) Luther (3,137) The Big Bang Theory (2,767) Supernatural (2,745) The Flash (1,950) Project Blue Book (1,920) Gotham (1,887) The Blacklist (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019