Giriş Kayıt
Valerie Jo Van Norte

Valerie Jo Van Norte


Sanat Bölümü

Valerie Jo Van Norte, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Sanat Bölümü 6.0 1,296
2012 Dram Sanat Bölümü 6.4 495
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.4 63,569

Not Defteri
2004 Dram Sanat Bölümü 7.9 462,306

Majestic
2001 Dram Sanat Bölümü 6.9 49,184
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 8.7 9,376

8 Kafa Çantada
1997 Komedi Sanat Bölümü 5.3 8,846

Budala Dedektif 2
1995 Macera Sanat Bölümü 6.4 183,968
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.7 1,327
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,276) A Star Is Born (3,630) Suspiria (3,000) Ashes in the Snow (2,749) Keepers (2,114) First Man (1,574) Museo (1,083) Venom (1,068) Replicas (1,011) Der Hauptmann (1,009)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,404) Vikings (4,439) The Big Bang Theory (1,651) Black Mirror (1,376) Outlander (1,112) The Flash (981) The Blacklist (979) Peaky Blinders (962) La casa de papel (926) Friends (856)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019