Giriş Kayıt
Dory van Noort

Dory van Noort


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Dory van Noort, sanat bölümü, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korku Efendisi
2010 Korku Sanat Bölümü 5.6 7,958
2009 Dram Sanat Bölümü 6.9 1,233

Gece Bekçisi
2007 Biyografi Set Dekoratörü 6.6 2,638

Kara Kitap
2006 Dram Sanat Bölümü 7.8 67,874
2001 Dram Sanat Bölümü 5.2 489

Mağara
2001 Romantik Sanat Bölümü 6.7 642

Tuval Bedenler
1996 Dram Sanat Bölümü 6.7 11,641
1992 Dram Sanat Bölümü 7.2 12,094
1991 Dram Sanat Bölümü 6.3 294
1990 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 3,328

Aşçı, Hırsız, Karısı Ve Aşığı
1989 Suç Sanat Bölümü 7.6 31,360
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,027) American Gods (1,995) The Flash (1,654) Arrow (1,638) The Blacklist (1,496) The Passage (1,400) Vikings (1,286) Love, Death & Robots (894) Supernatural (874) The Big Bang Theory (771)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019