Giriş Kayıt
Annette Van Moorsel

Annette Van Moorsel


Dublör

Annette Van Moorsel, dublör.

Wanted (2016), Hey Hey It's Esther Blueburger (2008), Malibu Shark Attack (2009), Unfinished Sky (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör 6.4 1,723

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Dublör 6.7 49,570
2016 Dram Dublör 7.8 3,132

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Dublör 6.1 194,083

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Dublör 8.1 786,210
2012 Gerilim Dublör 4.5 902
2012 Komedi Dublör 6.2 4,681

Demir Gökyüzü
2012 Aksiyon Dublör 5.9 87,880
2010 Dram Dublör 6.7 448
2010 Aksiyon Dublör 6.2 29,284

Vampir İmparatorluğu
2009 Aksiyon Dublör 6.5 117,052
2009 Fantastik Dublör 3.2 1,569
2009 Macera Dublör 6.5 1,298
2009 Aksiyon Dublör 5.9 1,521

Şeytan Üçgeni
2009 Gizem Dublör 6.9 90,615
2009 Korku Dublör
Çeşitli
3.3 2,050
2008 Aksiyon Dublör 5.8 13,073
2008 Komedi Dublör 4.9 107
2008 Komedi Dublör 6.4 1,338
2007 Dram Dublör 6.9 910

Denizci
2006 Aksiyon Dublör 4.7 30,913

Büyük Baskın
2005 Aksiyon Dublör 6.7 20,407

Mumya Evi
2005 Korku Dublör 5.3 108,429

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Dublör 3.4 5,676

Kanguru Jack
2003 Macera Dublör 4.4 27,160

Hayalet Gemi
2002 Korku Dublör 5.5 87,780
2001 Dram Dublör 7.2 4,229

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Dublör 5.7 52,690

Matrix
1999 Aksiyon Dublör 8.7 1,520,422

Karanlık Şehir
1998 Dram Dublör 7.7 177,928

Fırtına Adam
1997 Aksiyon Dublör 6.2 23,449

Süper Polis 4
1996 Aksiyon Dublör 6.6 17,661
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019