Giriş Kayıt
Jimmy Van Meel

Jimmy Van Meel


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Jimmy Van Meel, sanat bölümü, set dekoratörü.

Pauline & Paulette (2001), Tanger Cehennemi (2006), Davetsiz Misafir (2005), (2013) The White Queen (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Bölümü 6.1 65
2017 Aile Sanat Bölümü 6.1 352
2017 Dram Sanat Bölümü 6.9 438
2016 Gerilim Sanat Bölümü 6.2 1,837
2016 Dram Sanat Bölümü 5.9 493
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.7 3,371
2014 Dram Sanat Bölümü 6.0 244
2013 Dram Sanat Bölümü 7.8 20,227

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 Biyografi Sanat Bölümü 6.2 35,975

Çatı Katı
2010 Suç Sanat Bölümü 6.9 5,175
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.4 481
2006 Aksiyon Set Dekoratörü 5.9 676

Tanger Cehennemi
2006 Dram Sanat Bölümü 7.2 1,477

Davetsiz Misafir
2005 Gizem Sanat Bölümü 6.8 1,445

Alzheimer Vakası
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 8,991
2001 Komedi Sanat Bölümü 7.0 1,660
1998 Dram Set Dekoratörü 7.3 527
1997 Suç Sanat Bölümü 7.8 9,910
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,731) This Is Us (2,441) Star Trek: Discovery (2,275) Gotham (1,566) The Flash (1,405) Vikings (1,221) The OA (1,052) The Blacklist (906) American Gods (830) Arrow (719)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019