Giriş Kayıt
Bart van Lint

Bart van Lint


Sanat Bölümü

Bart van Lint, sanat bölümü.

Ayı (1988), Oğul (2002), Ölümcül Çözüm (2005), Sürgün (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Sanat Bölümü 6.4 8,894
2017 Komedi Sanat Bölümü 6.8 49
2016 Sanat Bölümü 7.0 761
2016 Komedi Sanat Bölümü 4.1 594

Bo’nun Eğlenceli Tatili
2015 Macera Sanat Bölümü 6.3 102

Arkandias'ın Büyü Kitabı
2014 Macera Sanat Bölümü 4.4 224
2013 Dram Sanat Bölümü 7.8 20,912
2012 Dram Sanat Bölümü 6.2 733
2012 Macera Sanat Bölümü 6.0 98

Başka Bir Kadın
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.3 2,160

Tehlikeli Miras 2
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 7,113

Kadın İsterse
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.4 9,575
2010 Dram Sanat Bölümü 7.0 1,417

Bay Hiçkimse
2009 Dram Sanat Bölümü 7.8 198,465

Dönüşüm
2009 Dram Sanat Bölümü 5.9 6,041
2009 Dram Sanat Bölümü 6.8 164

Ön Cephe
2009 Biyografi Sanat Bölümü 6.3 528

Fırtına
2009 Dram Sanat Bölümü 6.1 2,643

Sürgün
2007 Dram Sanat Bölümü 7.6 6,651

Zaman Yolculuğu
2006 Macera Sanat Bölümü 6.1 3,381

Gizemli Geçmiş
2005 Gerilim Sanat Bölümü 5.9 468

Ölümcül Çözüm
2005 Komedi Sanat Bölümü 7.4 7,051

Meleğim
2004 Dram Sanat Bölümü 6.4 535
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.8 343

Cesaretin var mı Aşka?
2003 Komedi Sanat Bölümü 7.7 63,835

Oğul
2002 Dram Sanat Bölümü 7.7 8,373

Mağara
2001 Romantik Sanat Bölümü 6.7 642

Kral Dans Ediyor
2000 Dram Sanat Bölümü 7.0 1,983

Pornografik Bir İlişki
1999 Dram Sanat Bölümü 7.2 5,002
1999 Aile Sanat Bölümü 6.3 841
1998 Sanat Bölümü 6.6 21
1997 Suç Sanat Bölümü 7.8 9,973
1997 Dram Sanat Bölümü 7.7 155

Sekizinci Gün
1996 Komedi Sanat Bölümü 7.6 8,437
1994 Komedi Sanat Bölümü 6.5 167
1994 Macera Sanat Bölümü 6.6 373
1993 Müzik Sanat Bölümü 6.3 64
1991 Dram Sanat Bölümü 6.4 335
1990 Komedi Sanat Bölümü 6.2 1,969
1989 Animasyon Sanat Bölümü 6.9 1,070

Ayı
1988 Macera Sanat Bölümü 7.7 15,292
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019