Giriş Kayıt
Boris Van Gils

Boris Van Gils


Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Boris Van Gils, yapımcı, yönetmen asistanı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 5.2 70
2016 Dram Yapımcı 7.2 1,080
2016 Dram Yapımcı 6.5 122
2014 Dram Yapımcı 5.0 50

Sürpriz Damatlar
2014 Komedi Yapımcı 7.0 32,964
2014 Yapımcı 5.8 385
2013 Dram Yapımcı 6.2 120
2010 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.2 1,049
2008 Kısa Metraj Yapımcı    
2004 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 298

Kral Dans Ediyor
2000 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 1,844
1999 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 1,188
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019