Giriş Kayıt
Ruud Van Dijk

Ruud Van Dijk


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Ruud Van Dijk, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

Still Smokin (1983) yapımıyla biliniyor.

Ruud Van Dijk, 06 Şubat 2004 tarihinde (34 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 06 Şubat 2004
Diğer Bir İsmi: meneer Ruud van Dijk
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Suç Yapım Tasarımcısı 5.4 460
2003 Aile Yapım Tasarımcısı 5.2 1,415

Görüşme
2003 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 1,445
2001 Dram Yapım Tasarımcısı 6.1 1,542
2001 Gerilim Sanat Yönetmeni 6.4 244
1998 Suç Yapım Tasarımcısı 5.1 112
1994 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 43
1994 Romantik Yapım Tasarımcısı 6.3 572
1983 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 6,674
Dizi Altyazıları
Origin (3,288) Narcos: Mexico (2,750) The Big Bang Theory (1,970) Titans (1,931) Supernatural (1,783) Doctor Who (1,546) The Last Ship (1,271) Outlander (1,208) The Last Kingdom (1,145) The Flash (985)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018