Giriş Kayıt
Tania Van der Sanden

Tania Van der Sanden


Oyuncu

Tania Van der Sanden, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.3 412
2011 Dram Oyuncu 6.5 233
2007 Dram Oyuncu 7.4 17,626

With Friends Like These
2007 Komedi Oyuncu 7.1 1,329
1985 Savaş Oyuncu 5.7 457
Dizi Altyazıları
Vikings (8,436) True Detective (6,369) The Punisher (4,014) Supernatural (3,333) The Big Bang Theory (3,015) Gotham (2,328) The Blacklist (1,817) Outlander (1,623) Star Trek: Discovery (1,516) Luther (1,370)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019