Giriş Kayıt
Tony Van den Akker

Tony Van den Akker


Sesler

Tony Van den Akker, sesler.

(1995) Beynimdeki Düşman (1995), (1996) Guffman'ı Beklerken (1996), (1998) Büyük Vurgun (1998), (1991) The Adventures of Tintin (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tony Van Den Akker | Tony Van Der Akker | Tony van
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Varoluş
1999 Korku Sesler 6.8 86,354

Günışığından Bir Damla
1999 Dram Sesler 7.5 12,203

Kurtlar
1999 Belgesel Sesler 6.4 203
1998 Dram Sesler 7.3 1,084

Chucky'nin Gelini
1998 Komedi Sesler 5.4 46,650

Son Gece
1998 Komedi Sesler 7.2 8,783

Büyük Vurgun
1998 Aksiyon Sesler 6.1 26,843
1998 Biyografi Sesler 6.6 32
1997 Dram Sesler 6.9 45,696
1997 Fantastik Sesler 5.9 805

Başka Bir Dünya
1997 Dram Sesler 7.6 29,688
1997 Biyografi Sesler 7.2 32

Çarpışma
1996 Dram Sesler 6.4 47,115

Guffman'ı Beklerken
1996 Komedi Sesler 7.6 24,594

Korsan
1995 Aksiyon Sesler 5.6 23,743

Asla Yabancılarla Konuşma
1995 Suç Sesler 5.2 5,802

Beynimdeki Düşman
1995 Aksiyon Sesler 5.6 61,394
1995 Aksiyon Sesler 2.7 415
1995 Aksiyon Sesler 5.1 1,822
1995 Macera Sesler 7.0 4,494

Noel Baba
1994 Komedi Sesler 6.4 83,910
1994 Dram Sesler 7.1 16,369

Yıldız Geçidi
1994 Aksiyon Sesler 7.1 163,278
1994 Belgesel Sesler 6.6 284
1994 Dram Sesler 7.3 1,014
1994 Dram Sesler 6.1 898
1991 Animasyon Sesler 8.3 15,198

Geçit II
1990 Fantastik Sesler 4.7 1,557
1989 Animasyon Sesler 7.3 6,071

Karlı Doğum günü
1989 Dram Sesler 6.2 290
1988 Animasyon Sesler 6.1 2,552
1987 Gerilim Sesler 5.1 291

Dehşet Gecesi 2
1987 Komedi Sesler 5.6 3,955
1982 Korku Sesler 4.5 1,409
1975 Dram Sesler 6.9 32
Dizi Altyazıları
Vikings (8,436) True Detective (6,369) The Punisher (4,014) Supernatural (3,333) The Big Bang Theory (3,015) Gotham (2,328) The Blacklist (1,817) Outlander (1,623) Star Trek: Discovery (1,516) Luther (1,370)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019