Giriş Kayıt
Edmond Van Daële

Edmond Van Daële (75)


Oyuncu

Edmond Jean Adolphe Minckwitz, 11 Ağustos 1884 Paris, Fransa doğumlu oyuncu.

Napolyon (1927) yapımıyla biliniyor.

Edmond Van Daële, 11 Mart 1960 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Edmond Jean Adolphe Minckwitz
Doğum Tarihi: 11 Ağustos 1884
Ölüm Tarihi: 11 Mart 1960
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Van Daele | Van Daële
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1938 54 Suç Oyuncu 6.5 47
1935 51 Macera Oyuncu 6.4 143
1934 50 Dram Oyuncu 7.0 135
1933 49 Dram Oyuncu 6.3 65
1931 47 Suç Oyuncu 6.7 46
1930 46 Suç Oyuncu 6.7 65
1927 43 Dram Oyuncu 7.2 44

Napolyon
1927 43 Biyografi Oyuncu 7.5 5,506
1923 39 Dram Oyuncu 7.8 616
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,470) The Sinner (2,246) Shameless (1,518) La Casa de Papel (1,504) Castle Rock (1,492) A Discovery of Witches (1,411) Bodyguard (1,400) Suits (1,379) The 100 (1,337) Fear the Walking Dead (1,106)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018