Giriş Kayıt
Maila Nurmi

Maila Nurmi (85)


Oyuncu, Makyaj

Maila Elizabeth Syrjaniemi, 11 Aralık 1922 Petsamo, Finlandiya doğumlu oyuncu, makyaj.

1958 yılının Mart ayında John Brinkley ile evlendi. 1961 yılının Haziran ayında Fabrizio Mioni ile evlendi. Dean Riesner ile evlendi.

Maila Nurmi, 10 Ocak 2008 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Maila Elizabeth Syrjaniemi
Doğum Tarihi: 11 Aralık 1922
Ölüm Tarihi: 10 Ocak 2008
Doğum Yeri: Petsamo, Finlandiya
Diğer Bir İsmi: Maila Syrjaniemi Nurmi | Maila Nurmi
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.69 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Oyuncu 8.6 1,509
2009 Oyuncu 8.0 2,185
2001 79 Belgesel Oyuncu 7.2 514
1995 73 Belgesel Oyuncu 7.3 412
1962 40 Macera Oyuncu 4.3 1,795
1960 38 Dram Oyuncu 6.1 112
1960 38 Komedi Oyuncu 3.4 380
1959 37 Suç Oyuncu 6.7 122

Uzaylıların 9 Numaralı Planı
1959 37 Aksiyon Oyuncu
Makyaj
4.0 33,567
1959 37 Suç Oyuncu 5.6 261
1948 26 Komedi Oyuncu 7.0 1,574
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (440,316) American Gods (3,280) Into the Badlands (2,088) Gotham (2,084) Supernatural (2,047) The Big Bang Theory (1,940) Vikings (1,724) The Blacklist (1,129) This Is Us (1,123) Arrow (1,096)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019