Giriş Kayıt
Carlo Valli

Carlo Valli (75)


Oyuncu

Carlo Valli, 04 Ekim 1943 Asti, Piedmont, İtalya doğumlu oyuncu.

Pinocchio (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Ekim 1943
Doğum Yeri: Asti, Piedmont, İtalya
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 69 Animasyon Oyuncu 6.3 214
1996 53 Komedi Çeşitli 6.8 94
1976 33 Gerilim Oyuncu 6.6 360
1975 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.4 26
1975 32 Western Çeşitli 6.4 2,007
1972 29 Dram Oyuncu 6.2 99
Dizi Altyazıları
Vikings (7,195) Supernatural (2,076) Titans (1,780) Outlander (1,551) The Big Bang Theory (1,396) Friends (1,054) The Flash (959) La Casa de Papel (885) Arrow (852) Black Mirror (721)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018