Giriş Kayıt
Roberto Vallejos

Roberto Vallejos


Oyuncu

Roberto Vallejos, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 4.4 7
2016 Biyografi Oyuncu 7.1 636
2014 Suç Oyuncu 5.8 212
2013 Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu    
2011 Aksiyon Oyuncu 6.3 91
2009 Dram Oyuncu 6.4 398
2005 Dram Oyuncu 6.9 26
2005 Suç Oyuncu 8.2 369
2003 Komedi Oyuncu 6.8 556

Yanık Para
2000 Suç Oyuncu 7.2 5,752

Fener
1998 Dram Oyuncu 7.0 664
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019