Giriş Kayıt
Rudy Vallee

Rudy Vallee (68)


Oyuncu, Müzisyen

Rudy Vallee, 28 Temmuz 1901 Island Pond, Vermont, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen.

Palmiye Kumsalı Öyküsü (1942), The Bachelor and the Bobby-Soxer (1947), Unfaithfully Yours (1948), How to Succeed in Business Without Really Trying (1967) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1901
Doğum Yeri: Island Pond, Vermont, ABD
Diğer Bir İsmi: Lieutenant Rudy Vallee U.S.C.G.R. | Rudy Vallée
Burcu: Aslan
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Belgesel Oyuncu 7.0 95
1975 Belgesel Oyuncu 6.0 273
1971 Western Oyuncu 7.7 1,383
1971 Komedi Oyuncu 7.8 1,002

Biraz Yaşa Biraz Sev
1968 67 Komedi Oyuncu 5.9 1,320
1968 67 Komedi Oyuncu 6.1 1,250
1967 66 Komedi Oyuncu 7.2 3,860
1966 Aksiyon Oyuncu 7.5 16,123
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,706

Hayat Çemberi
1957 56 Biyografi Oyuncu 6.4 618
1957 Komedi Oyuncu 7.2 113
1955 54 Komedi Oyuncu 5.2 439
1950 49 Komedi Oyuncu 6.0 252
1949 48 Komedi Oyuncu 6.4 261
1948 47 Komedi Oyuncu 6.7 202
1948 47 Komedi Oyuncu 5.7 772
1948 47 Komedi Oyuncu 7.7 4,133

Annemi Hatırlıyorum
1948 47 Dram Oyuncu 8.2 4,485
1947 46 Komedi Oyuncu 7.3 6,957
1947 46 Dram Müzik 6.9 766
1947 46 Komedi Oyuncu 6.8 1,303

Palmiye Kumsalı Öyküsü
1942 41 Romantik Oyuncu 7.7 9,596
1941 40 Komedi Oyuncu 6.7 198
1940 39 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 74
1939 38 Komedi Oyuncu 6.5 331
1938 37 Belgesel Oyuncu 8.7 89
1938 37 Komedi Oyuncu 5.9 316
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018