Giriş Kayıt
Rudy Vallee

Rudy Vallee (68)


Oyuncu, Müzisyen

Rudy Vallee, 28 Temmuz 1901 Island Pond, Vermont, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen.

Palmiye Kumsalı Öyküsü (1942), The Bachelor and the Bobby-Soxer (1947), Unfaithfully Yours (1948), How to Succeed in Business Without Really Trying (1967) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1901
Doğum Yeri: Island Pond, Vermont, ABD
Diğer Bir İsmi: Lieutenant Rudy Vallee U.S.C.G.R. | Rudy Vallée
Burcu: Aslan
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Belgesel Oyuncu 7.0 95
1975 Belgesel Oyuncu 6.0 271
1971 Western Oyuncu 7.7 1,367
1971 Komedi Oyuncu 7.8 989

Biraz Yaşa Biraz Sev
1968 67 Komedi Oyuncu 5.9 1,300
1968 67 Komedi Oyuncu 6.1 1,240
1967 66 Komedi Oyuncu 7.3 3,812
1966 Aksiyon Oyuncu 7.5 15,911
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,656

Hayat Çemberi
1957 56 Biyografi Oyuncu 6.4 608
1957 Komedi Oyuncu 7.2 112
1955 54 Komedi Oyuncu 5.2 434
1950 49 Komedi Oyuncu 5.9 209
1949 48 Komedi Oyuncu 6.4 229
1948 47 Komedi Oyuncu 6.7 199
1948 47 Komedi Oyuncu 5.7 763
1948 47 Komedi Oyuncu 7.7 4,064

Annemi Hatırlıyorum
1948 47 Dram Oyuncu 8.2 4,443
1947 46 Komedi Oyuncu 7.3 6,872
1947 46 Dram Müzik 6.9 756
1947 46 Komedi Oyuncu 6.8 1,291

Palmiye Kumsalı Öyküsü
1942 41 Romantik Oyuncu 7.7 9,515
1941 40 Komedi Oyuncu 6.7 196
1940 39 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 71
1939 38 Komedi Oyuncu 6.4 266
1938 37 Belgesel Oyuncu 8.7 88
1938 37 Komedi Oyuncu 5.8 315
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,299) Supernatural (3,264) Shameless (2,543) The Flash (2,270) Better Call Saul (2,146) The Big Bang Theory (2,006) Arrow (1,712) La Casa de Papel (1,156) Manifest (1,057) Black Mirror (943)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018