Giriş Kayıt
Nikki Valko

Nikki Valko


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Nikki Valko, oyuncu yönetmeni, casting.

The Big Bang Theory (2007), İki Buçuk Adam (2003), Malcolm in The Middle 1 (2000), Boston Legal (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Casting 6.7 6,894
2017 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.0 4,381
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 5,125
2014 Komedi Casting 6.2 1,838
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 11,393

Anne
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 22,142
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.3 5,494
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 1,873
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 20,408
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.4 410
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 816

İpek Yolu Çocukları
2008 Dram Casting 7.1 8,823
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 18,388
2007 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 8.3 4,372
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.2 614,716
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.4 39,274
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 38,494
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 24
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 75

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 221,637
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.9 7,192
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.0 78

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.0 106,395

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 26,877
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 25,955
1995 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 14,637
1993 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.6 459
1993 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.8 8,535
1993 Dram Casting 5.2 2,708
1991 Western Casting 7.5 1,261
1991 Komedi Casting 6.0 3,774
1991 Tarihi Casting 7.5 790
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018