Giriş Kayıt
Nikki Valko

Nikki Valko


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Nikki Valko, oyuncu yönetmeni, casting.

The Big Bang Theory (2007), İki Buçuk Adam (2003), Malcolm in The Middle 1 (2000), Boston Legal (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Casting 6.7 6,730
2017 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.0 4,018
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 4,911
2014 Komedi Casting 6.2 1,812
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 11,338

Anne
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 21,517
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.3 5,387
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 1,681
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 20,161
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.5 399
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 796

İpek Yolu Çocukları
2008 Dram Casting 7.1 8,147
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 18,335
2007 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 8.4 4,127
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.2 608,298
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.4 39,008
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 38,295
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 73

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 219,514
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.0 67

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.0 105,876

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 26,655
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 25,803
1995 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 14,531
1993 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.6 426
1993 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.8 7,775
1993 Dram Casting 5.1 2,416
1991 Western Casting 7.5 888
1991 Komedi Casting 6.0 3,563
1991 Tarihi Casting    
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,213) Better Call Saul (3,306) The 100 (2,185) La casa de papel (2,059) Sharp Objects (1,480) Suits (1,424) Vikings (1,179) Friends (1,101) Black Mirror (1,031) Yellowstone (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018