Giriş Kayıt
Nikki Valko

Nikki Valko


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Nikki Valko, oyuncu yönetmeni, casting.

The Big Bang Theory (2007), İki Buçuk Adam (2003), Malcolm in The Middle 1 (2000), Boston Legal (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Casting 6.7 7,140
2017 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.0 4,531
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 5,439
2014 Komedi Casting 6.2 1,866
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 11,481

Anne
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 22,903
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.3 5,556
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 1,892
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 20,730
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.4 412
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 816

İpek Yolu Çocukları
2008 Dram Casting 7.1 8,878
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 18,470
2007 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 8.3 4,408
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.2 627,187
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.4 39,561
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 38,770
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 24
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 75

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 223,554
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.9 7,243
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.1 79

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.0 107,132

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 27,216
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 26,226
1995 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 14,808
1993 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.6 467
1993 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.8 8,612
1993 Dram Casting 5.2 2,752
1991 Western Casting 7.5 1,277
1991 Komedi Casting 6.0 3,973
1991 Tarihi Casting 7.5 802
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,010) A Star Is Born (4,054) Suspiria (3,189) Ashes in the Snow (2,817) Keepers (2,302) First Man (1,681) Bohemian Rhapsody (1,626) Museo (1,301) Venom (1,180) Replicas (1,108)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,294) Vikings (5,019) The Big Bang Theory (1,814) Black Mirror (1,529) The Flash (1,419) The Blacklist (1,179) Outlander (1,178) Peaky Blinders (1,068) La casa de papel (1,060) Friends (1,003)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019