Giriş Kayıt
Michael Valenzuela

Michael Valenzuela


Özel Efekt, Dublör, Kameraman, Sanat Bölümü

Michael Valenzuela, Özel efekt, dublör, kameraman, sanat bölümü.

The Pool Boys (2011), Civil Brand (2002), Happiness Runs (2010), Flight of the Living Dead: Outbreak on a Plane (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sanat Bölümü 5.7 124
2017 Dram Özel Efekt 5.7 117
2015 Dram Yapım Tasarımcısı 5.1 3,863
2015 Gerilim Özel Efekt 6.7 290
2015 Kısa Metraj Özel Efekt 9.6 8
2014 Komedi Sanat Bölümü 5.3 1,377
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.6 4,850
2012 Belgesel Kameraman 7.1 40
2012 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 91
2011 Komedi Özel Efekt 4.7 2,321
2011 Korku Özel Efekt 3.8 320
2011 Belgesel Kameraman 8.3 5,308
2010 Aksiyon Özel Efekt 3.5 279
2010 Dram Özel Efekt 5.0 567
2009 Korku Özel Efekt 4.1 300
2009 Fantastik Dublör
Özel Efekt
4.4 1,035
2009 Komedi Kameraman 3.9 591

Benim Güzel Oğlum, Ne Yaptın Sen?
2009 Dram Kameraman 6.3 8,737
2009 Suç Dublör 4.4 3,647
2008 Gerilim Özel Efekt 3.4 405
2008 Aksiyon Dublör 2.7 290
2008 Dram Dublör 4.3 424
2007 Aksiyon Özel Efekt
Dublör
5.2 8,635
2006 Korku Dublör
Özel Efekt
5.1 3,743
2005 Biyografi Özel Efekt
Dublör
5.8 413
2004 Korku Özel Efekt 2.8 595

Baadasssss!
2003 Biyografi Kameraman 7.4 4,495
2002 Dram Özel Efekt 5.3 628
2001 Korku Editorial Department 4.7 94
1999 Komedi Kameraman 6.6 22,860
1998 Suç Dublör
Makyaj
Özel Efekt
5.2 453
1996 Kısa Metraj Taşıma Bölümü 6.2 81
Dizi Altyazıları
Vikings (12,607) True Detective (6,215) The Punisher (5,901) The Big Bang Theory (3,437) Supernatural (3,415) Luther (2,606) Gotham (2,401) The Blacklist (1,936) Star Trek: Discovery (1,821) Project Blue Book (1,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019