Giriş Kayıt
Michael Valenzuela

Michael Valenzuela


Özel Efekt, Dublör, Kameraman, Sanat Bölümü

Michael Valenzuela, Özel efekt, dublör, kameraman, sanat bölümü.

The Pool Boys (2011), Civil Brand (2002), Happiness Runs (2010), Flight of the Living Dead: Outbreak on a Plane (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sanat Bölümü 5.8 117
2017 Dram Özel Efekt 6.5 95
2015 Dram Yapım Tasarımcısı 5.1 3,787
2015 Gerilim Özel Efekt 6.7 290
2015 Kısa Metraj Özel Efekt 9.6 8
2014 Komedi Sanat Bölümü 5.3 1,341
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.6 4,770
2012 Belgesel Kameraman 7.2 39
2012 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 90
2011 Komedi Özel Efekt 4.7 2,304
2011 Korku Özel Efekt 3.8 318
2011 Belgesel Kameraman 8.3 5,221
2010 Aksiyon Özel Efekt 3.6 277
2010 Dram Özel Efekt 4.9 561
2009 Korku Özel Efekt 4.1 296
2009 Fantastik Dublör
Özel Efekt
4.4 1,023
2009 Komedi Kameraman 3.9 588

Benim Güzel Oğlum, Ne Yaptın Sen?
2009 Dram Kameraman 6.3 8,631
2009 Suç Dublör 4.4 3,614
2008 Gerilim Özel Efekt 3.4 403
2008 Aksiyon Dublör 2.7 290
2008 Dram Dublör 4.3 421
2007 Aksiyon Özel Efekt
Dublör
5.2 8,589
2006 Korku Dublör
Özel Efekt
5.1 3,662
2005 Biyografi Özel Efekt
Dublör
5.8 411
2004 Korku Özel Efekt 2.8 592

Baadasssss!
2003 Biyografi Kameraman 7.4 4,478
2002 Dram Özel Efekt 5.3 622
2001 Korku Editorial Department 4.7 94
1999 Komedi Kameraman 6.6 22,599
1998 Suç Dublör
Makyaj
Özel Efekt
5.2 450
1996 Kısa Metraj Taşıma Bölümü 6.2 80
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,857) Supernatural (1,748) Titans (1,356) Outlander (1,165) Better Call Saul (1,006) La Casa de Papel (918) Doctor Who (839) Arrow (834) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018