Giriş Kayıt
Alexandre Valente

Alexandre Valente


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Alexandre Valente, yapım yöneticisi, yapımcı, senarist, yönetmen.

Konuşmalı Bir Film (2003), La lettre (1999), (2000) Özgür Duygular (2000), (1996) El perro del hortelano (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alexandre Cebrain Valente
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
4.2 732
2007 Suç Yapımcı 3.5 802

Konuşmalı Bir Film
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 1,799

Özgür Duygular
2000 Dram Yapım Yöneticisi 5.8 1,548
1999 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 610
1996 Komedi Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.1 787
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018