Giriş Kayıt
Esteban Valdez

Esteban Valdez


Animasyon, Sanat Bölümü, Oyuncu

Esteban Valdez, animasyon, sanat bölümü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Animasyon 6.5 429
2013 Animasyon Animasyon 6.8 775
2012 Animasyon Animasyon 7.4 1,678
2012 Animasyon Animasyon 6.8 311

Ninja Kaplumbağalar
2012 Animasyon Sanat Bölümü 7.9 7,324
2010 Animasyon Animasyon 8.0 8,446

Mağara Adamı
1981 Komedi Oyuncu 5.8 6,535
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,505) Into the Badlands (2,702) The Flash (1,870) American Gods (1,776) Arrow (1,403) Vikings (1,305) This Is Us (1,052) Supernatural (1,028) Criminal Minds (858) The Big Bang Theory (819)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019