Giriş Kayıt
Adam Valdez

Adam Valdez


Görsel Efekt, Oyuncu, Animasyon

Adam Valdez, görsel efekt, oyuncu, animasyon.

Diğer Bir İsmi: Adam J. Valdez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Animasyon Görsel Efekt    

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.4 231,736

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 294,546

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 536,906
2012 Belgesel Oyuncu 7.6 12,279

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 234,002

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 124,134

Kurt Adam
2010 Dram Görsel Efekt 5.8 96,187

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Oyuncu
Görsel Efekt
6.5 172,588

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 118,119
2007 Korku Görsel Efekt 6.8 236,795

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 168,159

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Görsel Efekt 8.7 1,297,657

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Görsel Efekt 8.8 1,452,423

Fırtınalı Aşk
1999 Komedi Görsel Efekt 5.4 29,584

Karınca Z
1998 Animasyon Animasyon 6.6 136,252

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 246,143

Ejder Yürek
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 84,881

Yeraltı Canavarı 2
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 22,688
1995 Dram Görsel Efekt 6.2 2,403
1993 Macera Görsel Efekt 8.1 753,480
1993 Aksiyon Görsel Efekt 4.0 40,886
1990 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 73,366
Dizi Altyazıları
Origin (3,115) Narcos: Mexico (2,701) The Big Bang Theory (1,915) Titans (1,907) Supernatural (1,754) Doctor Who (1,506) The Last Ship (1,243) Outlander (1,179) The Last Kingdom (1,061) La Casa de Papel (927)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018