Giriş Kayıt
Adam Valdez

Adam Valdez


Görsel Efekt, Oyuncu, Animasyon

Adam Valdez, görsel efekt, oyuncu, animasyon.

Diğer Bir İsmi: Adam J. Valdez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aslan Kral
2019 Animasyon Görsel Efekt    

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.4 236,174

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 298,185

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 542,049
2012 Belgesel Oyuncu 7.6 12,347

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 235,612

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 126,096

Kurt Adam
2010 Dram Görsel Efekt 5.8 96,710

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Oyuncu
Görsel Efekt
6.5 174,991

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 118,678
2007 Korku Görsel Efekt 6.8 238,359

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 170,056

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Görsel Efekt 8.7 1,314,871

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Görsel Efekt 8.8 1,471,817

Fırtınalı Aşk
1999 Komedi Görsel Efekt 5.4 29,853

Karınca Z
1998 Animasyon Animasyon 6.6 137,294

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 247,716

Ejder Yürek
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 85,343

Yeraltı Canavarı 2
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 23,000
1995 Dram Görsel Efekt 6.2 2,422
1993 Macera Görsel Efekt 8.1 763,085
1993 Aksiyon Görsel Efekt 4.0 41,379
1990 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 74,073
Dizi Altyazıları
Vikings (8,382) True Detective (6,159) The Punisher (3,995) Supernatural (3,311) The Big Bang Theory (2,986) Gotham (2,302) The Blacklist (1,797) Outlander (1,614) Star Trek: Discovery (1,509) Luther (1,355)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019