Giriş Kayıt
Ladislaus Vajda

Ladislaus Vajda (55)


Senarist

Ladislaus Vajda, 17 Ağustos 1877 Budapest, Macaristan, Avusturya-Macaristan doğumlu senarist.

Pandora'nın Kutusu (1929), Die 3 Groschen-Oper (1931), Garp Cephesi: 4 Piyadeler (1930), Die weiße Hölle vom Piz Palü (1929) gibi yapımlarla biliniyor.

Ladislaus Vajda, 10 Mart 1933 tarihinde (55 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1877
Ölüm Tarihi: 10 Mart 1933
Doğum Yeri: Budapest, Macaristan, Avusturya-Macaristan
Diğer Bir İsmi: Vajda László | László Vajda | Vajda
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1932 55 Fantastik Senarist 5.2 156
1932 55 Dram Senarist 6.7 197
1931 54 Komedi Senarist 6.9 148

No.6 Ocak Arkadaşları
1931 54 Dram Senarist 7.6 1,091
1931 54 Komedi Senarist 7.5 1,794

Garp Cephesi: 4 Piyadeler
1930 53 Dram Senarist 7.5 1,366
1930 53 Senarist    
1929 52 Aksiyon Senarist 7.3 800
1929 52 Dram Senarist 6.8 184

Pandora'nın Kutusu
1929 52 Suç Senarist 7.9 8,902
1928 51 Dram Senarist 7.2 261
1927 50 Dram Senarist 7.5 605
1926 49 Senarist    
1924 47 Dram Senarist 5.6 63
1923 46 Senarist 5.6 50
1922 45 Dram Senarist 6.1 157
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,208) Game of Thrones (11,132) The 100 (3,331) Black Mirror (2,158) Warrior (2,077) Big Little Lies (1,561) Vikings (1,213) The Big Bang Theory (1,164) Jessica Jones (1,147) The Blacklist (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019