Giriş Kayıt
Ana Urquidi

Ana Urquidi (58)


Oyuncu Yönetmeni, Yapımcı, Oyuncu

Ana Celia Ortiz Urquidi, 05 Şubat 1961 Cuernavaca, Morelos, Meksika doğumlu oyuncu yönetmeni, yapımcı, oyuncu.

Arkabahçe (2009), La hija del caníbal (2003), El Señor de los Cielos (2013), Capadocia (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ana Celia Ortiz Urquidi
Doğum Tarihi: 05 Şubat 1961
Doğum Yeri: Cuernavaca, Morelos, Meksika
Diğer Bir İsmi: Ana Celia Urquidi
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 9.6 7
2015 54 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni
Yapımcı
4.7 110
2014 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.8 56
2014 Dram Yapımcı 7.3 113
2013 Oyuncu Yönetmeni
Çeşitli
6.9 781
2012 Yapımcı 8.4 90

Arkabahçe
2009 48 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.0 1,372
2008 Dram Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
7.6 5
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.1 525
2006 45 Dram Oyuncu 5.0 706
2006 45 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.7 458
2006 Dram Yapımcı 6.9 259
2003 42 Komedi Oyuncu 5.1 249
2003 42 Macera Oyuncu Yönetmeni
Oyuncu
6.1 981
1988 Dram Oyuncu 6.8 24
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019