Giriş Kayıt
Vladimir Uralsky

Vladimir Uralsky (67)


Oyuncu

Vladimir Mikhailovich Uralsky, 28 Ağustos 1887 Orenburg, Rusyan Empire [bugünkü Rusya] doğumlu oyuncu.

Zvenigora (1928), (1925) Potemkin Zırhlısı (1925), (1925) Grev (1925), (1926) Ana (1926) gibi yapımlarla biliniyor.

Vladimir Uralsky, 15 Mayıs 1955 tarihinde (67 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Vladimir Mikhailovich Uralsky
Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1887
Ölüm Tarihi: 15 Mayıs 1955
Doğum Yeri: Orenburg, Rusyan Empire [bugünkü Rusya]
Diğer Bir İsmi: V. Uralsky
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1937 50 Biyografi Oyuncu 6.6 7

Uzay Şehri
1935 48 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.2 319
1933 46 Dram Oyuncu 7.4 780
1932 45 Biyografi Oyuncu 6.2 26
1931 44 Dram Oyuncu 7.1 308
1929 42 Oyuncu 6.7 33
1928 41 Komedi Oyuncu 7.4 477
1928 41 Dram Oyuncu 7.3 714
1927 40 Oyuncu 7.5 32

Ana
1926 39 Dram Oyuncu 7.7 2,136
1925 38 Komedi Oyuncu 7.1 97

Potemkin Zırhlısı
1925 38 Tarihi Oyuncu 8.0 47,143

Grev
1925 38 Dram Oyuncu 7.6 6,096
1924 37 Macera Oyuncu 6.6 2,069
Film Altyazıları
Suspiria (5,379) Hunter Killer (4,977) Ashes in the Snow (3,035) A Star Is Born (2,917) First Man (2,717) Der Hauptmann (1,998) Keepers (1,872) Replicas (1,588) Venom (1,519) Bird Box (1,126)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,697) Vikings (6,999) The Big Bang Theory (2,455) Black Mirror (1,854) Outlander (1,596) Gotham (1,495) Peaky Blinders (1,191) La casa de papel (1,148) Nightflyers (1,081) Friends (1,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019