Giriş Kayıt
Enzo Ungari

Enzo Ungari (36)


Senarist

Enzo Ungari, 13 Temmuz 1948 La Spezia, Liguria, İtalya doğumlu senarist.

Son İmparator (1987) yapımıyla biliniyor.

Enzo Ungari, 22 Şubat 1985 tarihinde (36 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1948
Ölüm Tarihi: 22 Şubat 1985
Doğum Yeri: La Spezia, Liguria, İtalya
Diğer Bir İsmi: Vincenzo Ungari
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vahşi Kan
2008 Biyografi Senarist 6.3 797
1988 Fantastik Senarist 7.0 94

Son İmparator
1987 Biyografi Senarist 7.8 81,737

İçerdekiler
1986 Komedi 7.8 41,901
1980 32 Dram Senarist 4.5 136
1973 25 Komedi Senarist 6.0 277
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018