Giriş Kayıt
Irfan Ünal

Irfan Ünal (87)


Yapımcı, Senarist

Irfan Ünal, 01 Ocak 1932 Istanbul, Türkiye doğumlu yapımcı, senarist.

Ateş Böceği (1975), Dilâ Hanım (1977), Dönüş (1972), Güllü Geliyor Güllü (1973) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1932
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Irfan Ünal
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1978 46 Dram Yapımcı 6.9 149
1977 45 Suç Yapımcı 7.1 267
1977 45 Romantik Yapımcı 7.5 1,142
1977 45 Macera Yapımcı 5.7 21
1976 44 Dram Yapımcı 7.0 373
1975 43 Dram Yapımcı 5.3 14
1975 43 Komedi Yapımcı 7.2 1,212
1975 43 Komedi Yapımcı 6.8 58
1974 42 Romantik Yapımcı    
1974 42 Komedi Yapımcı 6.7 208
1974 42 Macera Yapımcı 6.6 11
1973 41 Dram Yapımcı 6.8 74
1973 41 Komedi Yapımcı 6.5 875
1973 41 Dram Yapımcı 5.8 298
1972 40 Dram Yapımcı 7.9 927
1971 39 Suç Yapımcı 7.1 460
1970 38 Yapımcı 4.8 88
1970 38 Dram Yapımcı 6.5 130
1970 38 Romantik Yapımcı 5.4 87
1970 38 Dram Yapımcı 5.8 41
1969 37 Romantik Yapımcı 5.9 233
1969 37 Dram Yapımcı 5.8 186
1969 37 Dram Yapımcı 6.6 156
1968 36 Romantik Yapımcı 5.5 44
1968 36 Macera Yapımcı 5.3 44
1967 35 Dram Yapımcı 5.7 19
1967 Komedi Yapımcı 6.8 20
1967 35 Komedi Yapımcı 7.1 88
1967 35 Romantik Yapımcı 7.4 17
1966 34 Romantik Yapımcı 5.4 18
1966 34 Romantik Yapımcı 5.8 24
1966 34 Dram Yapımcı 7.3 72
1966 34 Senarist
Yapımcı
6.5 43
1966 34 Dram Yapımcı 5.6 31
1965 33 Romantik Yapımcı
Senarist
5.7 18
1965 Dram Yapımcı 7.2 89
1965 33 Komedi Yapımcı 7.9 715
1965 33 Macera Yapımcı    
Film Altyazıları
Venom (2,921) A Simple Favor (2,670) First Man (1,933) Roma (1,293) Between Worlds (1,231) The Predator (951) Lukas (925) Sky Hunter (833) Mowgli (760) Goosebumps 2: Haunted Halloween (648)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,837) Vikings (2,747) The Flash (1,720) Supergirl (1,623) Counterpart (1,054) Supernatural (984) La Casa de Papel (815) Friends (666) The Big Bang Theory (656) Doctor Who (648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018