Giriş Kayıt
Liv Ullmann

Liv Ullmann (79)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Liv Johanne Ullmann, 16 Aralık 1938 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist.

Persona (1966), Çığlıklar ve Fısıltılar (1972), Güz Sonatı (1978), Kurtların Saati (1968) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Liv Johanne Ullmann
Doğum Tarihi: 16 Aralık 1938
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Takma İsmi: The Norwegian Angel
Burcu: Yay
Boyu: 1.7 m
9.6 (11 Oy)
  • Currently 192.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Oyuncu 6.6 79
2015 77 Belgesel Oyuncu 7.4 1,660
2015 77 Belgesel Oyuncu 8.2 6,030

Aşk ve Tutku
2014 76 Dram Yönetmen
Senarist
5.5 4,385
2012 74 Dram Oyuncu 7.1 2,641
2012 74 Belgesel Oyuncu 7.4 1,351
2011 73 Belgesel Oyuncu 6.2 11
2009 71 Belgesel Oyuncu 7.6 1,214
2009 71 Animasyon Oyuncu 7.2 91
2008 70 Dram Oyuncu 6.3 355
2006 68 Animasyon Oyuncu 7.6 2,061
2003 65 Dram Oyuncu 7.7 6,147

Sadakatsiz
2000 62 Dram Yönetmen 7.5 3,031
2000 62 Belgesel Oyuncu 7.0 292
1996 58 Dram Yönetmen 7.4 373
1995 57 Dram Yönetmen
Senarist
4.5 905

Lumiere ve Ortakları
1995 57 Belgesel Oyuncu
Yönetmen
7.0 2,727
1994 56 Biyografi Oyuncu 5.5 223
1992 54 Dram Yönetmen
Senarist
6.8 189

Öküz
1991 53 Dram Oyuncu 7.2 611
1990 52 Dram Oyuncu 7.6 2,610
1989 51 Dram Oyuncu 7.0 314
1984 46 Dram Oyuncu 6.6 882

Güz Sonatı
1978 40 Dram Oyuncu 8.3 19,634
1977 39 Dram Oyuncu 6.7 4,374

Savaş Köprüleri
1977 39 Aksiyon Oyuncu 7.4 45,617

Yüz Yüze
1976 38 Dram Oyuncu 7.7 4,102
1975 37 Fantastik Oyuncu 5.7 232

Büyülü Flüt
1975 37 Komedi Oyuncu 7.9 3,601
1974 36 Biyografi Oyuncu 6.1 194

Bir Evlilikten Manzaralar
1973 Dram Oyuncu 8.5 13,350

Çığlıklar ve Fısıltılar
1972 34 Dram Oyuncu 8.1 24,488

Yeni Ülke
1972 34 Dram Oyuncu 8.0 3,074

Göçmenler
1971 33 Dram Oyuncu 8.0 4,402
1971 33 Suç Oyuncu 6.7 957

Gece Misafirleri
1970 32 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,755

Anna'nın Tutkusu
1969 31 Dram Oyuncu 7.8 6,940
1969 31 Dram Oyuncu 5.7 122

Utanç
1968 30 Dram Oyuncu 8.0 9,812

Kurtların Saati
1968 30 Dram Oyuncu 7.7 14,976
1966 28 Dram Oyuncu 8.1 82,031
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,659
1959 21 Dram Oyuncu 6.5 204
1957 19 Komedi Oyuncu 7.5 969
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,958) Supernatural (4,693) The Big Bang Theory (3,617) Shameless (2,955) The Flash (2,654) Better Call Saul (2,143) A Discovery of Witches (2,104) Titans (1,783) La Casa de Papel (1,306) Doctor Who (1,174)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018