Giriş Kayıt
Liv Ullmann

Liv Ullmann (80)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Liv Johanne Ullmann, 16 Aralık 1938 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist.

Persona (1966), Çığlıklar ve Fısıltılar (1972), Güz Sonatı (1978), Kurtların Saati (1968) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Liv Johanne Ullmann
Doğum Tarihi: 16 Aralık 1938
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Takma İsmi: The Norwegian Angel
Burcu: Yay
Boyu: 1.7 m
9.6 (13 Oy)
  • Currently 192.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 80 Belgesel Oyuncu 6.6 185
2018 80 Oyuncu 7.3 345
2015 77 Belgesel Oyuncu 7.3 1,701
2015 77 Belgesel Oyuncu 8.2 6,141

Aşk ve Tutku
2014 76 Dram Yönetmen
Senarist
5.5 4,470
2012 74 Dram Oyuncu 7.1 2,701
2012 74 Belgesel Oyuncu 7.4 1,381
2011 73 Belgesel Oyuncu 6.0 12
2009 71 Belgesel Oyuncu 7.6 1,223
2009 71 Animasyon Oyuncu 7.2 91
2008 70 Dram Oyuncu 6.3 358
2006 68 Animasyon Oyuncu 7.6 2,087
2003 65 Dram Oyuncu 7.7 6,300

Sadakatsiz
2000 62 Dram Yönetmen 7.5 3,073
2000 62 Belgesel Oyuncu 7.0 294
1996 58 Dram Yönetmen 7.4 379
1995 57 Dram Yönetmen
Senarist
4.6 913

Lumiere ve Ortakları
1995 57 Belgesel Oyuncu
Yönetmen
7.0 2,745
1994 56 Biyografi Oyuncu 5.5 228
1992 54 Dram Yönetmen
Senarist
6.8 189

Öküz
1991 53 Dram Oyuncu 7.2 618
1990 52 Dram Oyuncu 7.6 2,630
1989 51 Dram Oyuncu 7.0 317
1984 46 Dram Oyuncu 6.6 902

Güz Sonatı
1978 40 Dram Oyuncu 8.3 20,249

Yılanın Yumurtası
1977 39 Dram Oyuncu 6.7 4,519

Savaş Köprüleri
1977 39 Aksiyon Oyuncu 7.4 46,305

Yüz Yüze
1976 38 Dram Oyuncu 7.7 4,189
1975 37 Fantastik Oyuncu 5.6 241

Büyülü Flüt
1975 37 Komedi Oyuncu 7.8 3,709
1974 36 Biyografi Oyuncu 6.1 203
1974 36 Dram Oyuncu 8.5 1,336

Bir Evlilikten Manzaralar
1973 Dram Oyuncu 8.5 13,527

Çığlıklar ve Fısıltılar
1972 34 Dram Oyuncu 8.1 24,966

Yeni Ülke
1972 34 Dram Oyuncu 8.0 3,149

Göçmenler
1971 33 Dram Oyuncu 8.0 4,513
1971 33 Suç Oyuncu 6.7 1,033

Gece Misafirleri
1970 32 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,802

Anna'nın Tutkusu
1969 31 Dram Oyuncu 7.8 7,100
1969 31 Dram Oyuncu 5.7 123

Utanç
1968 30 Dram Oyuncu 8.0 10,061

Kurtların Saati
1968 30 Dram Oyuncu 7.7 15,368
1966 28 Dram Oyuncu 8.1 84,212
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,717
1959 21 Dram Oyuncu 6.5 209
1957 19 Komedi Oyuncu 7.5 991
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,403) A Star Is Born (3,705) Suspiria (3,051) Ashes in the Snow (2,770) Keepers (2,139) First Man (1,609) Museo (1,127) Venom (1,103) Replicas (1,051) Der Hauptmann (1,025)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,757) Vikings (4,635) The Big Bang Theory (1,749) Black Mirror (1,457) The Flash (1,165) Outlander (1,121) The Blacklist (1,045) Peaky Blinders (1,000) La casa de papel (985) Friends (907)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019